Pokličite nas
+386 3 839 04 30
Pišite nam
info@rihter.si
Delovni čas
Pon - Pet 7.00 - 15.00

O podjetju

RIHTER d.o.o. je podjetje specializirano za izdelavo hiš in objektov po meri kupca.

Temeljne dejavnosti podjetja so razvoj, proizvodnja in postavitev pasivnih hiš in nizkoenergijskihi hiš, ter nadgradnja obstoječih objektov in ostrešij. Vse hiše RIHTER so unikati, izdelani po meri in željah naročnikov ne glede na to za kakšen objekt se odločijo.

Življenjska naložba posameznika ali njegove družine v bivalno okolje je zanj tako pomembna in enkratna, da se ta ne more zaključiti samo pri osnovnih kriterijih bivanja. Novo bivalno okolje ne pomeni samo strehe nad glavo za celo družino, temveč tudi določen življenjski stil, ki je lahko istočasno statusni simbol posameznika. Prav zato kupcu pri iskanju najbolj optimalne končne rešitve svetujemo, oziroma usmerjamo na zunanje strokovne sodelavce.

Okolju prijazni in energijsko varčni objekti

Naši objekti so zgrajeni iz okolju prijaznih materialov, predvsem lesa, kot osnovnega gradbenega materiala. Tako v stanovanjska okolja vnašamo naraven, zdravju prijazen in prijeten način bivanja.

Vsi naši objekti so izvedeni po energijsko varčnih standardih, kar pomeni majhno obremenitev okolja in velik prihranek pri stroških ogrevanja. 

Kontakti

Pokličite nas ali nam pišite, z veseljem vam bomo pomagali in svetovali!

Centrala: +386 3 839 04 30
Fax: +386 3 839 04 31
E-pošta / splošno: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
E-pošta / prodaja: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Spletni naslov: http://www.rihter.si